Taxi till och från Falun

Man kan boka sin resa när som helst. Vi arbetar vardagar och helger under normala arbetstider. Kvällstid och nätter fram till fyra (04:00) under fredag och lördag. Under särskilda helger och röda dagar kan vi arbeta längre.

Ja, vi har flygtaxi till och från Romme Airport.

Du kan boka större bil för upp till sju (7) passagerare. Våra vanliga taxibilar får transportera fyra (4) passagerare som mest, utöver taxiförare.

Ja, vi har taxi med anpassning för rullstol, s.k. rullstolstaxi. Det innebär att du kan boka taxi för enklare av- och påstigning för rörelsehindrade. De flesta taxibolag har 6 timmars framförhållning från bokning av resan.

Ja, våra bilar är utrustade med godkända bilbarnstolar. Har ni fler än ett barn som ska åka med oss är det bra att kontakta oss i förväg.

Ny Mercedes Taxi i Falun utanför Falun Resecentrum

Ny Mercedestaxi 2016 som kör i Falun. På bilden är taxin parkerad utanför Resecentrum Falun. Resecentrum Falun är ett av kommunens största projekt genom tiderna och genomförs i samarbete med Trafikverket och Dalatrafik. Falan Taxi arbetar med persontransport till och från tåg- & busstationen där ni alltid hittar en taxi som är redo att ta er till destinationen, oavsett vilket taxibolag som har en ledig taxi på plats. Ring gärna och boka i förväg när ni vill åka med oss.